+30 210 9624436    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Vocate Φαρμακευτική Α.Ε.

Η Εταιρεία


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 2000 με την παραγωγή και προώθηση γενόσημων φαρμακευτικών καθώς και την προώθηση πρωτότυπων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η εταιρεία Vocate Φαρμακευτική Α.Ε. ιδρύθηκε το 1996. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας με γενόσημα φαρμακευτικά και πρωτότυπα ιατροτεχνολογικά προϊόντα. Με δυναμική παρουσία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο νοσοκομειακό χώρο, καλύπτουμε με φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά σκευάσματα τις ανάγκες των ιατρών σχεδόν όλων των ειδικοτήτων.

Με απαράμιλλη φροντίδα και μέριμνα, διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας σε κάθε βήμα: με προσεκτική επιλογή των παραγωγικών μονάδων, καθώς όλοι οι παραγωγικοί χώροι είναι πιστοποιημένοι και ακολουθούν τους κανόνες cGMP, με την ύπαρξη πιστοποιημένων σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων για την αποθήκευση και φύλαξη των προϊόντων και με στόλο διανομής για την έγκαιρη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η σχέση εμπιστοσύνης με τον ιατρό και κατ’ επέκταση με τον ασθενή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φιλοσοφίας μας. Στόχος μας είναι μία δυναμική εταιρεία με μοντέρνα προσέγγιση της φαρμακευτικής αγοράς.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:

  • Παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων, παραγόμενα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρωπαϊκές χώρες.
  • Προώθηση φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, αντιπροσωπεύοντας διακεκριμένες ευρωπαϊκές και αμερικάνικες εταιρείες.

Εξαγωγική δραστηριότητα

Η εταιρεία απασχολεί:

  • Τμήμα πωλήσεων 65 ατόμων
  • Διοικητικό προσωπικό 20 ατόμων
  • Διαθέτει Αποθήκη-Κέντρο Διανομής που εκτελεί παραδόσεις σε 24 ώρες εντός Αττικής και σε 48 ώρες στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Επικοινωνία
  • Γούναρη 150, 166 74 Γλυφάδα Αθήνα
  • +30 210 9624436
  • +30 210 9646582
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Vocate Φαρμακευτική Α.Ε.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 2000 με την παραγωγή και προώθηση γενόσημων φαρμακευτικών καθώς και την προώθηση πρωτότυπων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.