+30 210 9624436    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Vocate Φαρμακευτική Α.Ε.

Όραμα


Ξεκινώντας το 2000, χτίσαμε τη Vocate, στηριζόμενοι σε δύο αρχές, αυτές της εμπιστοσύνης στα προϊόντα μας και της αξιοπιστίας του ονόματός μας. Είκοσι χρόνια  αργότερα, συνεχίζουμε να υπηρετούμε το αγαθό της υγείας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων μας.

Φροντίζουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε νέα πρόοδο της φαρμακευτικής αγοράς, με καινούργιες συνεργασίες και την παραγωγή νέων φαρμάκων, καλύπτοντας σχεδόν όλο το φάσμα της ιατρικής πρακτικής.

Ατενίζοντας το μέλλον αισιόδοξα, παρά της αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως κλάδος, προσδοκούμε να δίνουμε το παρόν εμπιστοσύνης δίπλα στον Έλληνα γιατρό, κατ’ επέκταση και στον Έλληνα ασθενή, παρέχοντας ικανά και σύγχρονα φαρμακευτικά όπλα στη φαρέτρα του.

Πιστεύουμε ότι έχουμε τη δυναμική, το κύρος, την αξιοπιστία και συνεχίζουμε…

Επικοινωνία
  • Γούναρη 150, 166 74 Γλυφάδα Αθήνα
  • +30 210 9624436
  • +30 210 9646582
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Vocate Φαρμακευτική Α.Ε.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 2000 με την παραγωγή και προώθηση γενόσημων φαρμακευτικών καθώς και την προώθηση πρωτότυπων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.